بحـث
المواضيع الأخيرة
المواضيع الأكثر شعبية
أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر
لا يوجد مستخدم |
الكوسه المحشيه باللحم والصنوبر
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الكوسه المحشيه باللحم والصنوبر
المقادير:-
ا كيلو كوسه متوسطه الحجم ولو صغيره هتبقى احلى
3 ملعقه زبده
ربع كوب صنوبر...
ا بصله مفرومه
نصف كيلو لحم مفروم.
ملح وفلفل اسود وكزبره ناشفه
معلقه دبس رمان .
4/1 معلقة صغيرة قرفة .
2 فص ثوم
3 كوب عصير طماطم
1 معلقه نعناع ناشف
1 جوز الطيب مبشوره
الطريقة:-
بنجوف الكوسه او بنقورها زى المحشى المصرى بظبط وبنغسلها كويس ونركنها على جنب عشان تصفى المايه اللى فيها
بعد كده فى حله على النار بحط الزبده او زيت الذره وبعدين البصل المفروم واللحم المفروم وبقلب كويس وبعدين بضيف
الثوم المفروم والملح والفلفل وجوز الطيب والكزبره الناشفه والقرفه وبقلب كويس لحد اللحمه متتعصج معايا
بعد كده برفعها من على النار وبصفيها فى مصفاه عشان تنزل المايه اللى فيها وتكون ناشفه
فى طاسه على النار بحط معلقه زبده وبعدين الصنوبر عشان يتحمر ويكون لونه زهبى وبعد كده بحط دبس الرمان والنعناع
ا كيلو كوسه متوسطه الحجم ولو صغيره هتبقى احلى
3 ملعقه زبده
ربع كوب صنوبر...
ا بصله مفرومه
نصف كيلو لحم مفروم.
ملح وفلفل اسود وكزبره ناشفه
معلقه دبس رمان .
4/1 معلقة صغيرة قرفة .
2 فص ثوم
3 كوب عصير طماطم
1 معلقه نعناع ناشف
1 جوز الطيب مبشوره
الطريقة:-
بنجوف الكوسه او بنقورها زى المحشى المصرى بظبط وبنغسلها كويس ونركنها على جنب عشان تصفى المايه اللى فيها
بعد كده فى حله على النار بحط الزبده او زيت الذره وبعدين البصل المفروم واللحم المفروم وبقلب كويس وبعدين بضيف
الثوم المفروم والملح والفلفل وجوز الطيب والكزبره الناشفه والقرفه وبقلب كويس لحد اللحمه متتعصج معايا
بعد كده برفعها من على النار وبصفيها فى مصفاه عشان تنزل المايه اللى فيها وتكون ناشفه
فى طاسه على النار بحط معلقه زبده وبعدين الصنوبر عشان يتحمر ويكون لونه زهبى وبعد كده بحط دبس الرمان والنعناع
على الصنوبر وبضيفه بعد كده على اللحمه المفرومه المعصجه
بعد كده بناخد الكوسه ونقليها قبل الحشو نصف سوى خلوا بالكم انا بقلى الكوسه الاول قبل الحشو
ده بيدى للكوسه طعم احلى بكتير
وبعدين بشيل الكوسه من الزيت وبحطها على ورق مطبخ تصفى الزيت
وبعد كده بحشيها باللحم المفروم وبرصها فى صينيه جنب بعضها وبحط عليها عصير الطماطم المتبل بالملح والفلفل والنعناع
وبعدين بدخلها الفرن لمده 10 دقايق فقط وبعد كده بقدمها فى الطبق وممكن اجملها بالصنوبر المتبقى عندى مع شويه نعناع وبالهنا
بعد كده بناخد الكوسه ونقليها قبل الحشو نصف سوى خلوا بالكم انا بقلى الكوسه الاول قبل الحشو
ده بيدى للكوسه طعم احلى بكتير
وبعدين بشيل الكوسه من الزيت وبحطها على ورق مطبخ تصفى الزيت
وبعد كده بحشيها باللحم المفروم وبرصها فى صينيه جنب بعضها وبحط عليها عصير الطماطم المتبل بالملح والفلفل والنعناع
وبعدين بدخلها الفرن لمده 10 دقايق فقط وبعد كده بقدمها فى الطبق وممكن اجملها بالصنوبر المتبقى عندى مع شويه نعناع وبالهنا
sanae12- عضو سوبر ماسى
- عدد المساهمات : 1034
تاريخ التسجيل : 22/02/2014
العمر : 34
رد: الكوسه المحشيه باللحم والصنوبر
يعطيك الصحة
lorena- عضو فضـــــى
- عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 24/02/2014
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء أغسطس 20, 2024 4:46 pm من طرف وهبی الأهوازی
» كيف تعرف وجود مس بدون ان يتكلم اثناء الرقية
الأحد أغسطس 18, 2024 3:11 pm من طرف وهبی الأهوازی
» الدعوه والعزيمه شديد
الأحد أغسطس 18, 2024 11:47 am من طرف وهبی الأهوازی
» (تفوسيخة للزواج)وصفة اللدون أ لبنات للزواج
الجمعة مايو 17, 2024 9:06 pm من طرف nonah
» لعدم اقامة الشخص في شقتة
الأربعاء أغسطس 16, 2023 8:10 pm من طرف جبال كردستان
» فراق وكراهية فعالة
الثلاثاء أكتوبر 15, 2019 8:13 am من طرف محمد0
» وصفات الجلب بدون تحضير
الأربعاء يونيو 12, 2019 11:24 pm من طرف آوليفيا
» جلب يكتب ويدفن تحت العتبه يخرج وراكي زي الكلب
الإثنين فبراير 04, 2019 10:12 am من طرف ZIZOU
» نيك المطلوب بقالب الطوب
الأحد أكتوبر 28, 2018 7:55 pm من طرف اياد الساعدي
» جلب الحبيب او الحبيبة
الأحد أكتوبر 28, 2018 7:54 pm من طرف اياد الساعدي